top of page
Kjære Norske Gjest!
 
Vi er et internasjonalt team, basert i Bisjkek, hovedstaden i Kirgisistan. Men vi er 100 % danskeide og vår virksomhet er basert på kjent skandinavisk kvalitet og forretningspraksis. Derfor er du alltid i trygge omgivelser når du reiser med Sovietistan Travel.

Vi er glade for at våre norske naboer deler gleden av å reise i Sentral-Asia i stor skala. Vi håper du finner inspirasjon og glede på nettsiden vår, og har du spørsmål eller ønsker mer informasjon er du velkommen til å kontakte oss. Selv om vi «bor» i Kirgisistan, kan du alltids ta kontakt med oss. Enklest via mail, men også på telefon (i dag er det både enkelt og billig å ringe via f.eks. WhatsApp).

Velkommen

Sovietistan-Travel Team
#Michael Westerbjerg Andersen

Michael Westerbjerg Andersen, stifter og ejer av Sovietistan Travel og Miksture Expeditions

Om Sovietistan Travel
Western Mongolia DTD

Sovietistan Travel er et lite, lokalt og hyggelig reisebyrå. 

Miksture Expeditions og Sovietistan Travel (søsterselskap til Sovietistan Travel) ble grunnlagt i 2001 og har formidlet kvalitetsreiser til mange verdensdeler i over 20 år. Hos Sovietistan Travel vil vi være best på en ting – gruppereiser med reiseleder. Vi har unike rundreiser til hele Centralasien, og vi arbeider alltid på å gjøre produktene våre enda bedre. På Sovietistan Travel kjenner vi gjestene våre og deres sans for kvalitet. Sovietistan Travel har egen kontor i Bisjkek. Vi er vant til å ta ansvar. Derfor vil vi også være først når det handler om sosial, miljømessig og økonomisk bæredyktighet. Vi reiser med kvalitet, lojalitet til våre kunder og holdning. Det har vi gjort siden dag 1, og det har vi tenkt å fortsette med. 

 

Sovietistan Travels rundreiser er eksklusive gruppereiser av høy kvalitet

Med Sovietistan Travel kan du bli med på rundreise med kyndig reiseleder. De fleste rundreiser er tilrettelagt med fuldt inkludert utfluktsprogram, så det ikke er nødvendig å kjøpe utflukter eller betale inngangsbilletter underveis. Ofte er også en del måltider inkludert i prisen når du kjøper en Sovietistan-rundreise. Du skal bare konsentrere deg om å oppleve og suge til deg inntrykk!

 

På rundreise med Sovietistan Travel
Alle Sovietistan Travels rundreiser er med en reiseleder med stor erfaring fra landet du reiser i. Alle reiselederne er håndplukket, og noen er bosatt ute i verden, mens andre bor i Skandinavia og blir med reisedeltakerne hele veien fra flyplassen i Norge.

 

Sovietistan Travel har rundreiser til alle -stan landene (check) og flere av verdens syv kontinenter, og vi utvikler hele tiden nye rundreiser og gruppereiser. Med et omfattende utfluktsprogram og en høyt kvalifisert reiseleder kan du være sikker på å komme hjem med store opplevelse og fine minner.

 

Vi flyr til alle reisemål, og når vi er framme kan transporten foregå med innenriksfly, buss, tog, skip eller en kombinasjon av dem alle sammen. Transporten er en viktig del av rundreisen, siden vi ofte drar gjennom et (smukt) og variert landskap!

 

Som oftest er flere måltider inkludert i prisen der det gjør reisen lettere og bedre. Er det mulig å finne gode, spennende og billige spisesteder underveis, er det litt friere, og færre måltider er inkludert. Her kan reiselederen alltid hjelpe til med å foreslå gode spisesteder.

 

Individuelle reiser! Reiser av høy kvalitet med engelsktalende lokalguide og god tid til egne eventyr.

Vi lager også individuelle reiser – samme høye kvalitet som våre rundreiser med Sovietistan-reiseleder, men litt mer på egen hånd. Vi har kvalitetssikret hoteller og opplevelser slik at dere kan lene dere tilbake og bare nyte reisen. De fleste utflukter må kjøpes ekstra, og slik kan du selv sette sammen din ideelle reise – med fokus på spennende severdigheter eller på egne eventyr og friheten til å reise i eget tempo. Felles for alle utflukter er at de gjennomføres med en kompetent engelsktalende lokalguide som er spesialist på reisemålet.

 

På individuell reise med Sovietistan Travel
Til forskjell fra våre gruppereiser er det ingen Sovietistan-reiseleder med på turen. Våre lokale representanter snakker engelsk, og alle utflukter og transfers blir gjennomført med engelsktalende lokalguider som ikke nødvendigvis er de samme fra utflukt til utflukt. Transfers og utflukter gjennomføres sammen med andre reisende. Bortsett fra dette kan du selv tilrettelegge din egen tid. Grunnen til at prisene på individuelle reiser er så lave er at vi har faste avganger og et bestemt antall plasser. Vårt utvalg av individuelle reiser er like variert som våre vanlige rundreiser med reiseleder. Man må fremdeles betale et tillegg hvis man ønsker enkeltrom – til gjengjeld er det barnerabatt på våre individuelle reiser.

 

En trygg reiseopplevelse med Sovietistan Travel

Å reise skal være morsomt, og du skal komme hjem med mange gode opplevelser. Dette er kun oppnåelig hvis du føler deg komfortabel, helt fra du bestiller turen til du kommer hjem - selv i en verden med coronavirus. Derfor har vi innført en rekke tiltak for å sikre at hygiene blir kontrollert, og at våre ansatte og samarbeidspartnere gjør sitt beste for å minimere risikoen for smitte - samtidig som vi gir alle reiseopplevelsene de drømmer om.

 

Samarbeidspartnere
Hos Sovietistan Travel jobber vi med mange forskjellige byråer: flyselskaper, busselskaper, rederier, hotell, lokale reisebyråer, etc. Vi er i konstant dialog med våre samarbeidspartnere og de lokale myndigheter – og vi legger stor vekt på at alle følger myndighetenes retningslinjer for smittebegrensning. Vi stiller høye krav til våre partnere, slik at du kan føle deg trygg på reisen og konsentrere deg om å oppleve.

 

Reiseforsikring
Når du reiser med Sovietistan Travel, må du ha reiseforsikring. Du bør sette deg grundig inn i hvordan du er dekket hvis ulykken er ute.

 

Sovietistan Travel alarmtelefon
Hvis du blir usikker eller trenger hjelp i løpet av turen, kan du alltid kontakte reiselederen din. Hvis du unntaksvis ikke kan kontakte reiselederen din, kan du ringe Sovietistan Travel servicetelefon. Vi svarer 24 timer i døgnet, og vi vil gjøre vårt aller beste for å hjelpe deg med problemet du havner i. Telefonnummeret er +996 700 102 104.

 

Reise­forlengelser

På våre reiser kan du bli litt lenger! Du kan kjøpe en forlengelsespakke eller reise hjem senere. Husk å sørge for at reiseforsikringen din dekker hele reiseperioden.

 

Forlengelsespakke
En forlengelsespakke er en forlengelse på et bestemt antall dager, sammensatt av Sovietistan Travel for å komplementere hovedreisen best mulig. Du får overnatting, transport til flyplass samt transport t/r hvis forlengelsen foregår et annet sted enn der hovedreisen slutter. Denne typen reiseforlengelse er oftest uten reiseleder, men det kan arrangeres!

.

Individuell endring av hjemreisedato
Du kan bli noen ekstra dager på destinasjonen der hovedreisen slutter. Av forsikringsmessige årsaker kan det ikke gå mer enn 30 dager fra utreise til hjemreise, så antall dager du kan forlenge reisen din med avhenger av hvor mange dager hovedreisen varer. Fyll ut bemerkningsfeltet på bestillingsskjemaet med ønsket hjemreisedato, så vender vi tilbake med svar samt merpris. Er du fleksibel når det gjelder datoene kan du for eksempel skrive "4–6 dager". Prisen per person er kr 248,–. Ofte kommer det et gebyr fra flyselskapet i tillegg samt en eventuell merpris på flybilletten. Kontakt oss for å få en endelig pris.

 

Generelle forbehold
Våre gruppereiser krever et minimum antall deltakere for å bli gjennomført. Vi forbeholder oss derfor retten til å annullere en gitt gruppereise som følge av for få påmeldte. Beslutningen om når en reise annulleres skjer typisk 4–6 uker før avreise. Som det også framgår av våre reisevilkår, samt loven om pakkereiser, kan vi som reisearrangører ikke holdes ansvarlige for eventuelle tap du har lidd som kunde som følge av den innstilte reisen. Vi er utelukkende forpliktet til å tilbakebetale reisens pris. I forbindelse med en eventuell avlysning av gruppereisen som følge av for få påmeldte kan Sovietistan Travel ikke stilles til ansvar for dine utgifter til egne arrangementer, hotellbookinger m.v. Vi anbefaler derfor at du først bestiller dette etter at gruppereisen er garantert avreise. Som tommelfingerregel kan du gå ut fra at reisen blir gjennomført hvis du ikke har hørt fra oss senest 4–6 uker før avreisedato. Hvis du vil høre mer om hvordan du kan forlenge reisen din er du velkommen til å kontakte oss.

IMG_6074.JPG
IMG_6068.JPG
IMG_5945.JPG
IMG_5965.JPG
IMG_5920.JPG
IMG_6075.JPG
IMG_5923.JPG
IMG_5956.JPG
IMG_5949.JPG
IMG_5934.JPG
k
bottom of page