top of page
SPØRSMÅL & SVAR
Western Mongolia DTD

Her finner du svar på noen av de oftest stillede spørsmålene i forbindelse med Sovietistan Travel-reiser

 

Jeg vil gjerne bestille en reise

Hvis du vil bestille en reise kan du enten bestille en reise med det samme via våre reiser på hjemmesiden, eller du kan ringe til oss på tlf (WhatsApp): +996 700 102 104. Du har også mulighet til å booke en reiseprat på nett med en av reisespesialistene våre. Skriv til oss!

 

Vi reiser sammen, men ønsker separate fakturaer

Hvis dere reiser sammen men ønsker å motta separate fakturaer kan det godt la seg gjøre. I kommentarfeltet på bestillingen skal dere bare skrive at dere ønsker separate fakturaer, så sender vi faktura og informasjon om reisen til begge parter.

 

Hvordan betaler jeg reisen min?

Du får beskjed om betaling når du har bestilt reisen! Du kan betale reisen via bank. Når du har betalt mottar du kvittering på e-post. Hvis Sovietistan Travel mot forventning blir nødt til å annullere reisen vil et eventuelt kredittkortgebyr ikke bli refundert.

 

Når må reisen betales?

Den første delbetalingen er på 25% av prisen på reisen, og den må betales innen 4 dager etter at du har mottatt fakturaen. Restbeløpet må være innbetalt senest 75 dager før avreise.

 

Reiseforslag - Kan Sovietistan Travel lage et tilbud til meg?

Ja! Sovietistan Travel kan lage en tilpasset reise! Skriv/ring oss for mer informasjon.

 

Kan jeg oppgradere flyreisen min?

Ja! Kontakt oss!

 

Kan jeg reise fra en annen flyplass enn den som er inkludert i reisen?

Ja - på mange av våre reiser er det mulig å endre avreiselufthavn. Våre reisespesialister kan fortelle deg hvilke muligheter du har. Kanskje du må betale en tilleggspris – per person. Kontakt oss!

 

Kan jeg fritt velge sete på flyet?

Dette er noe flyselskapene arrangerer, og som vi dessverre ikke kan garantere. Flyselskapene plasserer kundene sine selv. Man kan komme med ønsker i denne forbindelse, men vi kan desverre ikke garantere at du får en bestemt plass. 

 

Kan jeg bestille en av reisene deres uten fly?

Ja. Hvis du allerede er på reisefot når rundreisen starter, kan du møte gruppen på destinasjonen. Det kan også være at du vil reise med et spesielt flyselskap. Kontakt oss!

 

Hvilke flyselskaper bruker Sovietistan Travel?

Sovietistan Travel er et reisebyrå som i hovedsak lager rundreiser med rutefly. Det innebærer at vi bruker mange forskjellige flyselskap. Selskapene blir valgt på bakgrunn av standard, sikkerhet, flyforbindelser og selvfølgelig pris. 

Fordi vi har rundreiser til alle verdens hjørner innebærer det at det er destinasjoner det ikke er direktefly til fra Norge. I praksis betyr det at vi ofte har en mellomlanding på reiser som ikke starter i de store byene i Europa og på reiser utenfor Europa. 

De ”gamle” nasjonale flyselskapene har opplevd et voldsomt prispress fra lavprisselskapene de siste årene. Det har medført at de har blitt nødt til å tilpasse servicetilbudet om bord for å kunne matche prisene. Du skal derfor være klar over at du kan møte et slankere servicetilbud enn tidligere, nesten uansett hvilket flyselskap du skal reise med.

 

Kan jeg bruke Frequent Flyer-kortet mitt på reisene deres?

Ja, det kan du. Tenk på at du skal vise fram kortet når du sjekker inn for at det skal bli registrert. 

 

Hvordan fungerer reiseforsikring og avbestillingsforsikring?

Avbestillingsforsikringen trer i kraft fra det øyeblikk du betaler depositum og gjelder frem til avreisedagen. Den gjelder hvis du skulle bli akutt syk eller hvis det oppstår dødsfall i nærmeste familie. Når du har betalt depositum kan du ikke annullere avbestillingsforsikringen og du kan heller ikke kjøpe en. 


Reiseforsikringen gir deg beskyttelse fra reisens start til reisens slutt.

En reiseforsikring må tegnes senest før avreisedagen for å være gyldig. Det er viktig at du har en reiseforsikring mens du er på reisen. 

Hvorfor må jeg betale ekstra hvis jeg bestiller enkeltrom?

Hvis du ønsker å bestille et enkeltrom på din reise, vil du ofte oppleve at du skal betale et tillegg for det.

Det er flere grunner til dette. Hovedgrunnen er at grunnprisen for en reise pr. person er beregnet på at to personer deler et dobbeltrom. 

De fleste hotell beregner deres priser pr. rom eller lugar, hvilket innebærer at vi som arrangør skal betale samme pris uansett om det er en eller to personer som bor på rommet/lugaren.

Noen hotell har egne enkeltrom og her vil du oppleve at tillegget er mindre, og det er ofte rommet også.

 

Hvor kan jeg lese mer om betalingsvilkår og reisevilkår? Du kan lese våre vilkår under Allmenne reisevilkår for Sovietistan Travel

 

IMG_5949.JPG
k
bottom of page